Széchenyi páláyzat 2020

Örülünk, hogy pihenésének helyszínéül minket választott és bízunk benne, hogy kellemes élményekkel tér majd haza. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait, javaslatait, mellyel segíti munkánkat!

Visszavárjuk!

Vendégkönyv bejegyzéseink

További oldalak: 4 oldal, 35 összesen, 1-10«««1234»»»
Név
Időpont2019. Január 26. - 05:16
Ország (település)Magyar - (Marcali)
ÜzenetÉvek óta Sárvárra megyünk nyaralni, de a Tinódi éttermét csak 2018-ban "fedeztük fel". Nem okozott csalódást. Idén a szállást is figyelembe vesszük.
Név
Időpont2018. Augusztus 20. - 13:26
Ország (település)Magyarország - (Dunaharaszti)
ÜzenetKedves Ildikó és Tibor!

Immár 7. alkalommal töltöttünk Nálatok egy csodálatos hetet! Ismét maximálisan elégedettek voltunk mind a szállással, mind a fenséges ételekkel!!! Bevalljuk, hogy most először próbáltunk ki más éttermet is kíváncsiságból és mások bíztatására, de a Tinódi viszi a pálmát mindenféle szempontból!!!:::))) Ezért is reméljük, hogy jövőre újra találkozhatunk, addig is minden jót kívánunk Nektek és köszönjük a szívélyes vendéglátást! Külön köszönet a reggeli bőséges úticsomagért!! Üdvözlet a lányoknak és a fiúknak!!:::))) Sok puszi: Évi, Tamás és Fanni
Név
Időpont2018. május 21. - 21:14
Ország (település)Magyarország - (Sopron)
ÜzenetTalálomra választottuk ezt a fogadót. Isten segítségével a lehető legjobb mellett döntöttünk!!!
A szoba és a fürdőszoba patika tisztaságú volt. A z első benyomás az volt, hogy ez nem fogadó hanem egy öt csillagos szálloda! Ami ezek után következett azt csak szuper latinuszokban lehet említeni.Az étlap óriási választékot mutatott. Az ételeket a zamatosság és a hatalmas adag jellemezte.A kiszolgálás osztályon felüli volt. A tulajdonos házaspár vendégszeretete egyszerűen hihetetlen . Már a bejelentkezéskor úgy fogadtak minket mint ha ezer éve ismernénk egymást.Minden kívánságunkat mosolyogva és kevesen teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fogadót mert ide érdemes betérni.Mi biztosan visszatérünk hozzájuk!!! Ági Guszti
Név
Időpont2018. május 05. - 07:00
Ország (település)Szlovákia - (Kamocsa)
Üzenet2018 májusában 3 éjszakát voltunk itt, és meglepett minket a tisztaság, a szinte családias hangulat és a barátságos és kivánságainkat teljesíto alkalmazottak.
Az ételek nagyon finomak,izletesek, az adagok óriásak a szakács megérdemelne egy MischElin csillagot. Csak ajánlani tudjuk, és ha lehet visszatérunk.
Koszonet mindenkinek.
Név
Időpont2017. Augusztus 12. - 13:49
Ország (település)Magyarország - (Ásványráró)
Üzenet2017.augusztus hónapban két éjszakát töltöttünk el a hotelban. A szoba nagyon hangulatos és tiszta. A személyzet maximálisan segítőkész és udvarias. Az étteremben az ételek nagyon finomak, változatosak, és hatalmas adagokat kaptunk. A kert rész gyönyörű.Biztosan visszatérünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Név
Időpont2017. június 10. - 08:21
Ország (település)Magyarország - (Győr)
ÜzenetCsodálatos 3 éjszakát töltöttünk a Hotelban.Nagyon kedves a személyzet a felszolgálók a vendégek kedvéve járnak.Az ételről nem is beszélek, ott csak hízni lehet. Nagyon finomak és változatosak az ételek.A tisztaság is kitűnő.Mindenkinek ajánlani tudjuk a Hotelt.
Név
Időpont2015. május 19. - 13:45
Ország (település)Magyar
ÜzenetNagyon kellemes 4 napot töltöttünk Önöknél 2 gyermekünkkel. Családias hangulatban, maximális odafigyelés és kedvességért küldön köszönet az ott dolgozóknak! Őszintén ajánlom mind kisgyermekes családoknak, mind pihenni vágyó idősebbeknek, romantikára vágyó pároknak.
Név
Időpont2014. július 13. - 23:18
Ország (település)magyar - (Hajduböszörmény)
ÜzenetKét evvel ezelött volt $árváron ekkor probaltuk ki először a Tinodi választékát, mondanom se kell nem csalódtunk. Ebben az évben június 28 és július 5 közötti időben voltunk a városukban. Természetes volt, hogy ismét ide fogunk járni vacsorázni. Amit egy héten keresztúl lehetett mindent megkóstoltunk. Azt kell írjam két év mulva is csak ide jövünk vacsorazni. Minden ételük kiváló minőségben volt elkészítve. Az adagok oriasiak voltak. Betegségem miatt kevesebbet tudok fogyasztani, a felégem által választot ételt osztották meg számunkra, de min a két adag óriási mennyiség volt és nagyon izlésesen volt tálalva. A felszolgálók nagyon segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jó árban akar sokat és nagyon finamat enni. Köszönjük a sok finomságot. Végre egy olyan hely ahol nem csak a pénzét akarják elvenni a vendégnek. Sok vendéget, sok sikert kívanunk. A Dobos család.
Név
Időpont2014. július 12. - 10:17
Ország (település)Magyarország - (Besnyő)
Üzenet2014. július elején töltöttünk Önöknél 4 éjszakát, amely felejthetetlen élmény volt. A szállás szép, tiszta és kényelmes. A reggeli bőséges és változatos. Minden nap ebédeltünk és vacsoráztunk, így jópár ételt kipróbáltunk, melyek nagyon bőségesek és ízletesek voltak. Külön említeném, hogy a felszolgáló személyzet lankadatlan figyelme, udvariassága, rugalmassága, kedvessége dicséretre és elismerésre méltó, ezért nem is mentünk máshová ebédelni, vacsorázni egyszer sem.
Jó egészséget kívánunk és sok erőt, kitartást, hogy ez a páratlan színvonal megmaradjon. Reméljük még találkozunk!
Üdv:Magyar család
Név
Időpont2014. június 11. - 17:42
Ország (település)Magyarország - (Aszófő)
ÜzenetNagyon kellemes hely! Finomak az ételek, és valóban bőséges! Kedves a személyzet, akik rendkívül rugalmasak voltak. A fogadó elérte, hogy még vissza akarjunk menni Sárvárra! Köszönjük!
További oldalak: 4 oldal, 35 összesen, 1-10«««1234»»»
Magyar Deutsch English