Széchenyi páláyzat 2020

Örülünk, hogy pihenésének helyszínéül minket választott és bízunk benne, hogy kellemes élményekkel tér majd haza. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait, javaslatait, mellyel segíti munkánkat!

Visszavárjuk!

Vendégkönyv bejegyzéseink

További oldalak: 4 oldal, 39 összesen, 1-10«««1234»»»
Név
Időpont2020. Február 29. - 17:15
Ország (település)Magyarország - (Mór)
ÜzenetMindig finom volt az étel, tökéletes, kedves volt a kiszolgálás. Mindenkinek csak ajánlani tudom, csalódás kizárva!
Név
Időpont2019. Augusztus 02. - 19:49
Ország (település)Magyar - (Marcali)
ÜzenetIsmét nem csalódtunk! Kipróbáltuk a déli menüket is, a vacsorákat " ismét itt költöttük el az 1 hét alatt. Minden nagyon finom és friss volt. Hangulatos élőzene, kedves kiszolgálás, és a főnök nagyon profi hozzáállása "1 bajba jutott" vendég miatt . 10-ből 10!!! Köszönjük a finom ételeket, mi is próbálkoztunk 1x másik étteremben, de miután 1 fogást rendeltünk és megkóstoltunk, fizettünk és átmentünk a Tinódiba! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
Név
Időpont2019. július 19. - 20:46
Ország (település)Magyar - (Marcali)
Üzenet..idén is a Tinódit választjuk! Finom ételek, jó árak, kellemes környezet! Kedves kiszolgálás.....Megyünk!
Név
Időpont2019. Január 26. - 05:16
Ország (település)Magyar - (Marcali)
ÜzenetÉvek óta Sárvárra megyünk nyaralni, de a Tinódi éttermét csak 2018-ban "fedeztük fel". Nem okozott csalódást. Idén a szállást is figyelembe vesszük.
Név
Időpont2018. Augusztus 20. - 13:26
Ország (település)Magyarország - (Dunaharaszti)
ÜzenetKedves Ildikó és Tibor!

Immár 7. alkalommal töltöttünk Nálatok egy csodálatos hetet! Ismét maximálisan elégedettek voltunk mind a szállással, mind a fenséges ételekkel!!! Bevalljuk, hogy most először próbáltunk ki más éttermet is kíváncsiságból és mások bíztatására, de a Tinódi viszi a pálmát mindenféle szempontból!!!:::))) Ezért is reméljük, hogy jövőre újra találkozhatunk, addig is minden jót kívánunk Nektek és köszönjük a szívélyes vendéglátást! Külön köszönet a reggeli bőséges úticsomagért!! Üdvözlet a lányoknak és a fiúknak!!:::))) Sok puszi: Évi, Tamás és Fanni
Név
Időpont2018. május 21. - 21:14
Ország (település)Magyarország - (Sopron)
ÜzenetTalálomra választottuk ezt a fogadót. Isten segítségével a lehető legjobb mellett döntöttünk!!!
A szoba és a fürdőszoba patika tisztaságú volt. A z első benyomás az volt, hogy ez nem fogadó hanem egy öt csillagos szálloda! Ami ezek után következett azt csak szuper latinuszokban lehet említeni.Az étlap óriási választékot mutatott. Az ételeket a zamatosság és a hatalmas adag jellemezte.A kiszolgálás osztályon felüli volt. A tulajdonos házaspár vendégszeretete egyszerűen hihetetlen . Már a bejelentkezéskor úgy fogadtak minket mint ha ezer éve ismernénk egymást.Minden kívánságunkat mosolyogva és kevesen teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fogadót mert ide érdemes betérni.Mi biztosan visszatérünk hozzájuk!!! Ági Guszti
Név
Időpont2018. május 05. - 07:00
Ország (település)Szlovákia - (Kamocsa)
Üzenet2018 májusában 3 éjszakát voltunk itt, és meglepett minket a tisztaság, a szinte családias hangulat és a barátságos és kivánságainkat teljesíto alkalmazottak.
Az ételek nagyon finomak,izletesek, az adagok óriásak a szakács megérdemelne egy MischElin csillagot. Csak ajánlani tudjuk, és ha lehet visszatérunk.
Koszonet mindenkinek.
Név
Időpont2017. Augusztus 12. - 13:49
Ország (település)Magyarország - (Ásványráró)
Üzenet2017.augusztus hónapban két éjszakát töltöttünk el a hotelban. A szoba nagyon hangulatos és tiszta. A személyzet maximálisan segítőkész és udvarias. Az étteremben az ételek nagyon finomak, változatosak, és hatalmas adagokat kaptunk. A kert rész gyönyörű.Biztosan visszatérünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Név
Időpont2017. június 10. - 08:21
Ország (település)Magyarország - (Győr)
ÜzenetCsodálatos 3 éjszakát töltöttünk a Hotelban.Nagyon kedves a személyzet a felszolgálók a vendégek kedvéve járnak.Az ételről nem is beszélek, ott csak hízni lehet. Nagyon finomak és változatosak az ételek.A tisztaság is kitűnő.Mindenkinek ajánlani tudjuk a Hotelt.
Név
Időpont2015. október 22. - 17:37
Ország (település)Sárvár
ÜzenetKedves Ildikó, Tibor és a csapata!
Köszönöm az évek óta tartó munkájukat, a kedvességüket, az emberi szimpátiát, megértést. Ha műtét után voltam, s ebédet rendeltem, messze menőkig segítettek, támogattak, s a főzés terhét levették a vállamról. S ez évek óta mindig így van. További jó egészséget, jó munkát, minden jót kívánok: Meleghné Róza
További oldalak: 4 oldal, 39 összesen, 1-10«««1234»»»
Aktuális ajánlatok

"ÁLLÁSAJÁNLATOK: RECEPCIÓS és..."

Sárvári Tinódi Fogadóba nyugdíjazás miatt recepcióst keresünk . Egész éves állásra talpraesett, agilis munkatársat keresünk!...

Tovább

"KORONAVÍRUS - INFORMÁCIÓK 1."

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korona vírus miatti veszélyhelyzetre való tekintettel éttermünket 2020. március 18. szerdától...

Tovább
Még több aktuális ajánlat...
Magyar Deutsch English