Széchenyi páláyzat 2020

Örülünk, hogy pihenésének helyszínéül minket választott és bízunk benne, hogy kellemes élményekkel tér majd haza. Kérjük, ossza meg velünk gondolatait, javaslatait, mellyel segíti munkánkat!

Visszavárjuk!

Vendégkönyv bejegyzéseink

További oldalak: 5 oldal, 43 összesen, 1-10«««12345»»»
Név
Időpont2020. július 07. - 18:49
Ország (település)Magyarország - (Kisbér)
ÜzenetNagyon kellemes négy napot töltöttünk a hotelban,
A szoba tiszta, rendezett. A vendéglátó kedves, segítőkész. A felszolgáló személyzet, gyors, precíz és náluk a vendég az első. Az ételek finomak az adagok megfelelőek. Csillagos ötös. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Név
Időpont2020. július 02. - 14:50
Ország (település)Magyarország - (Győr)
Üzenet"Az alkalmazottak hozzáállása nagyon közvetlen, barátságos,segítőkész. Mint későbbi beszélgetés alkalmával kiderült, egy régóta ott dolgozó, összeszokott pincér, és alkalmazotti csapattal találkoztunk nap mint nap. Minden reggel átragadt ránk is ez a pozitív, életkedvvel teli mentalitás. Az ételek finomak, nagy adagok, akár reggeliről vagy vacsoráról van szó. Gyorsan eltelt az egy hét, csak jókat tudok írni a szállásról. Ajánlom mindenkinek ! Mirának üzenem, hogy a lányaimnak is feltűnt milyen kedves és aranyos vagy. Maradjatok továbbra is ilyen vidámak és "jópofák"."
Név
Időpont2020. június 21. - 21:03
Ország (település)Magyarország - (Dabas)
ÜzenetEzt a hűvös hétvégét Sárváron töltöttük barátainkkal. Mi így nyolcan mind két este ezen a csodás helyen vacsoráztunk.
Kítűnő ételeket fogyasztottunk osztályon felüli kiszolgálással.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Név
Időpont2020. június 19. - 16:52
Ország (település)Magyar - (Marcali)
Üzenet...bár nem hittük volna a helyzetre való tekintettel, hogy idén (2020) ismét Sárváron nyaralunk...de sikerült.
Már nem kísérletezünk éttermekkel, ezt már tavaly eldöntöttük, így ismét a Tinódit fogjuk választani vacsorázni, és "fürdőmentes" napokon ebédre is.
Név
Időpont2020. Február 29. - 17:15
Ország (település)Magyarország - (Mór)
ÜzenetMindig finom volt az étel, tökéletes, kedves volt a kiszolgálás. Mindenkinek csak ajánlani tudom, csalódás kizárva!
Név
Időpont2019. Augusztus 02. - 19:49
Ország (település)Magyar - (Marcali)
ÜzenetIsmét nem csalódtunk! Kipróbáltuk a déli menüket is, a vacsorákat " ismét itt költöttük el az 1 hét alatt. Minden nagyon finom és friss volt. Hangulatos élőzene, kedves kiszolgálás, és a főnök nagyon profi hozzáállása "1 bajba jutott" vendég miatt . 10-ből 10!!! Köszönjük a finom ételeket, mi is próbálkoztunk 1x másik étteremben, de miután 1 fogást rendeltünk és megkóstoltunk, fizettünk és átmentünk a Tinódiba! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
Név
Időpont2019. július 19. - 20:46
Ország (település)Magyar - (Marcali)
Üzenet..idén is a Tinódit választjuk! Finom ételek, jó árak, kellemes környezet! Kedves kiszolgálás.....Megyünk!
Név
Időpont2019. Január 26. - 05:16
Ország (település)Magyar - (Marcali)
ÜzenetÉvek óta Sárvárra megyünk nyaralni, de a Tinódi éttermét csak 2018-ban "fedeztük fel". Nem okozott csalódást. Idén a szállást is figyelembe vesszük.
Név
Időpont2018. Augusztus 20. - 13:26
Ország (település)Magyarország - (Dunaharaszti)
ÜzenetKedves Ildikó és Tibor!

Immár 7. alkalommal töltöttünk Nálatok egy csodálatos hetet! Ismét maximálisan elégedettek voltunk mind a szállással, mind a fenséges ételekkel!!! Bevalljuk, hogy most először próbáltunk ki más éttermet is kíváncsiságból és mások bíztatására, de a Tinódi viszi a pálmát mindenféle szempontból!!!:::))) Ezért is reméljük, hogy jövőre újra találkozhatunk, addig is minden jót kívánunk Nektek és köszönjük a szívélyes vendéglátást! Külön köszönet a reggeli bőséges úticsomagért!! Üdvözlet a lányoknak és a fiúknak!!:::))) Sok puszi: Évi, Tamás és Fanni
Név
Időpont2018. május 21. - 21:14
Ország (település)Magyarország - (Sopron)
ÜzenetTalálomra választottuk ezt a fogadót. Isten segítségével a lehető legjobb mellett döntöttünk!!!
A szoba és a fürdőszoba patika tisztaságú volt. A z első benyomás az volt, hogy ez nem fogadó hanem egy öt csillagos szálloda! Ami ezek után következett azt csak szuper latinuszokban lehet említeni.Az étlap óriási választékot mutatott. Az ételeket a zamatosság és a hatalmas adag jellemezte.A kiszolgálás osztályon felüli volt. A tulajdonos házaspár vendégszeretete egyszerűen hihetetlen . Már a bejelentkezéskor úgy fogadtak minket mint ha ezer éve ismernénk egymást.Minden kívánságunkat mosolyogva és kevesen teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fogadót mert ide érdemes betérni.Mi biztosan visszatérünk hozzájuk!!! Ági Guszti
További oldalak: 5 oldal, 43 összesen, 1-10«««12345»»»
Magyar Deutsch English